4gamers.be

Call of Duty: WWII gelekt

Door Jay, 27-03-2017 09:25

Update: bij Eurogamer hebben ze inmiddels van hun bronnen vernomen dat het om authentieke informatie gaat. De Call of Duty van dit jaar heet dus inderdaad Call of Duty: WWII.


Vorig jaar moesten we tot eind april wachten op het lekken van Call of Duty: Infinite Warfare, maar de nieuwe Call of Duty voor dit jaar lijkt nu al gelekt te zijn. Er zijn namelijk foto's opgedoken van artwork en steelbooks van een game genaamd Call of Duty: WWII. Vooral het feit dat deze beelden gelekt zouden zijn door dezelfde persoon die vorig jaar al met Call of Duty: Infinite Warfare naar buiten kwam, doet vermoeden dat het hier effectief om de nieuwe Call of Duty gaat.

Dat de Call of Duty van dit jaar effectief Call of Duty: WWII zal zijn, zou voorts blijken uit het feit dat de YouTube video met de gelekte beelden inmiddels verwijderd werd op bevel van Activision, omdat de video materiaal van hen zou bevatten. In principe kan dit louter betrekking hebben op "Call of Duty" op zich, maar volgens sommigen is het gewoon bewijs dat Activision inderdaad met Call of Duty: WWII op de proppen komt.

Dat we in de nieuwe Call of Duty zouden terugkeren naar de Tweede Wereldoorlog is op zich ook niet meteen een verrassing. Bij Activision merkten ze natuurlijk al de groeiende ontevredenheid bij fans omtrent de meer en meer futuristische setting van de reeks. Eerder dit jaar liet Activision ook al weten dat Call of Duty terug naar de roots zou gaan, wat perfect lijkt aan te sluiten bij Call of Duty: WWII.

Vermoedelijk komt er snel duidelijkheid over de Call of Duty van dit jaar. Doorgaans is het zo dat wanneer het begint te lekken het blijft lekken. Vorig jaar werd de nieuwe Call of Duty eind april/begin mei uit de doeken gedaan. Vermoedelijk zal dat dit jaar ook weer zo zijn, tenzij Activision de onthulling naar aanleiding van de lekken vervroegt natuurlijk.

Dank aan Lauwerzh voor het melden!

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.