4gamers.be

Logo Destiny 2 officieel onthuld

Door Jay, 28-03-2017 09:29

Onlangs al waren posters van Destiny 2 gelekt en nu is datzelfde logo ook officieel de wereld ingestuurd door Activision en Bungie. Dat Destiny 2 er zat aan te komen wisten we natuurlijk al, maar nu de officiële teasers opduiken lijkt een effectieve onthulling niet ver weg meer. Dan weten we mogelijk meteen ook of de tweede game ook voor pc verschijnt, wat wel de verwachting is.

Reacties

 • animature

  Hopelijk gaan ze het ook op de pc releasen.

  Hadden ze Destiny zelf ook voor pc gemaakt dan had het nu nog een reuze fanbase gehad. Insta get als ze deze op pc ook releasen.

  • Geplaatst op 2017-03-28 om 15:33
 • Staticated animature

  bwa, er is een soort (kult)theorie dat heel Destiny 1 (vanilla-game + expansies) als een soort massieve ([zeer duur] betalende) beta heeft gediend voor Destiny 2 wat dan eigenlijk Destiny één had moeten zijn.

  Als je ziet wat er voor aanpassingen allemaal zijn gebeurd op die twee jaar, kan je moeilijk zeggen dat ze NIET geluisterd hebben naar de feedback.

  qua fanbase, 'moet je er toch nog is over nadenken
  aangezien bij release van een Destiny expansie, en zelfs de microtransacties... -_- , deze de eerste plaats kaapten van de digitale stores. :/

  • Geplaatst op 2017-03-28 om 15:44
 • Staticated animature

  verder, IMO is het beste aan Destiny één elke eerste ervaring
  (de grind die volgt doet je afhaken, nog even verder spelen of het stoort je niet aan de herhaling [met als doel nadien zo snel mogelijk dezelfde missies te doen, eventueel zonder deaths.*])

  Eerste keer je de exotische locaties betreed, nieuwe vijanden tegenkomt, je een nieuwe boss voor je neus gedropt krijgt (stelt NOOIT teleur)
  Eerste keer je EINDELIJK het einde ziet van de raid, ervaring zonder gelijke aangezien je in coop zit te zwoegen en het IMO alleen lukt (in het prille begin toch) met mensen waarmee je overeen komt wat de vreugde des te groter maakt als je eindelijk haalt
  PvP-matches die je voldoening schenken op diverse vlakken [ik hou echt van hoe fantistisch sommige van de PvP-maps zijn..., zoek ze eens op want ze zijn bijna allen stuk voor stuk fantastisch qua esthetisch design (hiermee bedoel ik NIET dat het de beste FPS PvP maps ooit zijn)]
  of de stress om een raid te eindigen zonder dat er één van zes spelers sterft :-)

  *toevoeging nu van recordbooks voor de vanilla-game en de eerste expansieS, werkt dat grinden alleen maar verder in de hand. hoewel die recordbooks er (zoals vééél zaken al vanaf het begin of year one in hadden moeten steken, maar goed er werd achter gezaagd en ziehier na enkele timed test en de toevoeging ervan bij de laatste expansie)

  • Geplaatst op 2017-03-28 om 15:52
 • marcelbuiten

  30 maart kwam ik net tegen dat ze de reveal trailer releasen xbox postte het

  Reactie aangepast door marcelbuiten om 2017-03-28 om 21:40

  • Geplaatst op 2017-03-28 om 21:38

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.