4gamers.be

Blizzard kondigt Heroes of the Storm 2.0 aan

Door Jay, 29-03-2017 17:34

Blizzard heeft Heroes of the Storm 2.0 aangekondigd. Het betreft een aanzienlijke update voor hun MOBA, vooral dan wat progressie en beloningen betreft. Level caps voor heroes en accounts worden namelijk verwijderd en experience curves worden afgevlakt, waardoor spelers veel sneller progressie kunnen maken. Telkens je een level stijgt, krijg je een loot chest. Die kan elk item in de game bevatten, inclusief een hero, al zal dat zelfdzaam zijn. Op specifieke momenten, bijvoorbeeld elk 10de hero level, krijg je voorts een speciale chest die een gegarandeerd zeldzaam item dropt voor die hero.

De loot chests en het nieuwe progressiesysteem zijn niet het enige dat de update brengt. Ook een nieuwe hero is van de partij, en verder wordt meer ingezet op het aanpassen van de speelervaring voor elke speler op zich, bijvoorbeeld door meer mogelijkheden te geven om heroes aan te passen. Voor meer info kan je terecht bij onderstaande video's.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair