4gamers.be

Geen tijdsrestrictie meer voor proefversie Final Fantasy XIV

Door Jay, 30-03-2017 10:28

In aanloop naar de release van Stormblood heeft Square Enix de tijdsrestrictie verwijderd van de gratis proefversie van Final Fantasy XIV. Voorheen konden spelers er maar 14 dagen mee aan de slag, maar nu valt die restrictie dus weg en kunnen spelers gratis aan de slag tot level 35. Daarna kunnen ze Eorzea nog zo lang als ze willen verkennen, terwijl ze ook andere speelbare rassen, classes en jobs in de MMO kunnen uitproberen.

Voorts is patch 3.56 gelanceerd. Die rondt het hoofdverhaal van Heavensward af, zodat de wereld van de game klaar is voor de release van Stormblood op 20 juni. Meer info over de patch is hier te vinden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.