4gamers.be

Activision wil Call of Duty filmuniversum opbouwen

Door Jay, 05-04-2017 15:22, bron: https://www.theguardian.com/technology/2017/apr/05/call-of-duty-franchise-activision-blizzard-next-disney-marvel-film-franchise

Blijkbaar zijn ze bij Activision al een tijdje bezig met het uitwerken van Call of Duty films. Activision zou een Call of Duty media-universum en -franchise willen uitbouwen voor film en tv, gelijkaardig als het Disney Marvel Universe.

Die taak binnen Activision is toegewezen aan Stacey Sher en Nick van Dyk, twee co-presidents van Activision Blizzard Studios, een in-house production afdeling. Een eerste concreet resultaat van het project zou in principe al in 2018 kunnen verschijnen, maar of dat er ook effectief van komt valt nog af te wachten. Het zou alleszins niet de bedoeling zijn om bestaande verhalen van Call of Duty games gewoon te verfilmen. In plaats daarvan zouden er verschillende films komen die gebaseerd zijn op het "gevoel" van verschillende Call of Duty games.

Nick van Dyk en Stacey Sher

2018?

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.