4gamers.be

Naruto: Ultimate Ninja Storm Trilogy aangekondigd

Door Jay, 07-04-2017 00:01

Update: trailer vrijgegeven. Release voor het Westen bevestigd voor komende herfst en dat voor pc, PS4 en Xbox One. Ook is een Legact-collectie aangekondigd voor die platformen, die de vier NInja Storm-game bevat in plaats van de oorspronkelijke trilogie.


Via het Japanse Weekly Jump magazine is Naruto: Ultimate Ninja Storm Trilogy aangekondigd voor PS4. De trilogie, die de eerste drie Ultimate Ninja Storm games bevat, verschijnt in Japan op 27 juli. Over een Westerse release is nog niets gezegd, maar als de collectie ook bij ons verschijnt, is de kans groot dat ze ook naar Xbox One komt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair