4gamers.be

King werkt aan mobile Call of Duty

Door Jay, 06-04-2017 16:56

King, tegenwoordig onderdeel van Activision en bekend van Candy Crush, heeft een nieuw team opgericht, Reload genaamd. Reload werkt aan een mobile Call of Duty game, maar voorlopig lijkt alles in een nog erg vroege fase te zitten.

Reload is nog volop aan het aanwerven en heeft het momenteel vooral over de ambities die het heeft voor de game. Zo wil men een authentieke game-ervaring bieden die tegelijk ook verfrissend, sociaal en toegankelijk is. Niet alleen wil men Call of Duty naar mobile brengen, ook wil men het genre herdefiniƫren.

Grote woorden dus, maar wat het resultaat zal zijn valt nog af te wachten. Zoals gezegd zit alles in een nog erg vroege fase en Reload heeft aangegeven dat het in eerste instantie zal beginnen met het maken van heel wat prototypes om te zien welk concept het beste werkt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair