4gamers.be

Sony Santa Monica werft aan voor multiplayer

Door Jay, 10-04-2017 10:16, bron: neogaf

Bij Sony Santa Monica, dat momenteel werkt aan de nieuwe God of War, is men op zoek naar een multiplayer programmer. Dat is interessant, want tijdens de E3 van vorig jaar werd duidelijk gezegd dat de nieuwe God of War enkel een singleplayer zou bieden. In principe zijn er dan maar twee opties: ofwel zijn de plannen veranderd en zal de nieuwe God of XWar toch een of andere multiplayer bevatten, ofwel werkt Sony Santa Monica aan een tweede project. In principe zou het ook nog kunnen dat Sony Santa Monica de multiplayer programmer nodig heeft ter ondersteuning van een extern project, maar dat lijkt weinig waarschijnlijk omdat de studio hun indie support afdeling onlangs verkocht heeft.

God of War (PS4) screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair