4gamers.be

Lead gameplay designer StarCraft II naar ander project binnen Blizzard

Door Jay, 10-04-2017 10:20, bron: pcgamer

David Kim, lead gameplay designer van StarCraft II, heeft laten weten dat hij de RTS-serie achter zich laat en binnen Blizzard aan een nieuw project werkt. Welk project dat is, is niet bekend. Het zou om StarCraft Remastered kunnen gaan, maar die kans lijkt klein omdat die game al is aangekondigd en het bovendien te veel van hetzelfde zou kunnen zijn voor Kim, terwijl hij net weg wilde van StarCraft om zichzelf verder te kunnen ontplooien als game designer.

Mogelijk werkt Kim aan hetzelfde geheime project van Blizzard waar ook Dustin Browder, voormalig director van Heroes of the Storm, een tijd geleden naar is verhuisd.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.