4gamers.be

Star Wars: Knights of the Old Republic reboot op komst?

Door Jay, 11-04-2017 11:48, bron: https://www.patreon.com/posts/liam-rambles-12-8723137

Update: helaas toch niet in ontwikkeling.


Liam Robertson, ook bekend als Unseen64, een journalist met een goede reputatie wat betreft het opgraven van informatie omtrent games die ooit in ontwikkeling waren of nog in ontwikkeling zijn, heeft tijdens een podcast gesuggereerd dat er wordt gewerkt aan een soort reboot van Star Wars: Knights of the Old Republic.

Volgens Robertson werkt BioWare Austin momenteel uitsluitend aan Star Wars games en een van die projecten zou begonnen zijn als een remake/re-imagining van de klassieke Star Wars: Knights of the Old Republic RPG, al zou het project inmiddels geëvolueerd zijn naar een eigen invulling waardoor het geen zuivere remake meer is. Hoe dan ook ziet het ernaar uit dat men Knights of the Old Republic op een of andere manier nieuw leven in wil blazen, onder meer ook door de nieuwe Star Wars canon te integreren. Momenteel zou BioWare Austin nog bezig zijn met een prototype, wat maakt dat het project mogelijk nog in een vroege fase zit.

De originele Knights of the Old Republic games hadden originele verhalen en personages, die later werden samengevoegd met de rest van het "extended universe" van Star Wars toen Disney de franchise in handen kreeg. Deze verhalen staan nu bekend als Star Wars Legends.

De eerste Knights of the Old Republic verscheen in 2003 en wordt gezien als het betere werk van BioWare. In 2004 verscheen een sequel, ontwikkeld door Obsidian.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.