4gamers.be

Nieuwe Senran Kagura voor Switch wordt handtastelijk

Door Jay, 13-04-2017 12:54

Er zit weer een nieuwe Senran Kagura game aan te komen en deze keer is het eentje voor de Nintendo Switch. Voorlopig is de game enkel voor Japan bevestigd, maar doorgaans verschijnen de Senran Kagura games ook in het Westen dus voor fans is er hoop.

Veel is nog niet bekend over de nieuwe game, maar blijkbaar zal de HD Rumbe technologie een belangrijke rol spelen. Die wil men namelijk gebruiken om je vanalles en nog wat realistisch te laten voelen, en bij een Senran Kagura game weet je natuurlijk wat dat wil zeggen. Een eerste visual van de game toont ook hoe Asuka de handen van de speler vasthoudt, of we vermoeden toch dat het de handen zijn.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair