4gamers.be

Geen Season Pass voor Star Wars Battlefront II

Door Jay, 17-04-2017 09:58, bron: neogaf

Afgelopen weekend werd Star Wars Battlefront II officieel onthuld en inmiddels heeft creative director Bernd Diemer bevestigd dat voor de game geen Season Pass voorzien wordt. Dat is volgens Diemer de beste manier om de community niet te verdelen wat core content betreft.

Diemer gaf toe dat het niet gezond is voor de community wanneer nieuwe modes en mappen vergrendeld zitten achter een paywall, waarmee hij dus suggereert dat dergelijke content voor Battlefront II gratis zou zijn voor alle spelers. Met zoveel woorden wilde hij dat echter niet zeggen, en ook exacte details over hoe men het voor Battlefront II zou aanpakken kon hij nog niet geven.

Voorts valt het af te wachten hoe EA en DICE dan wel extra centjes van spelers zullen proberen los te peuteren. Wat dat betreft is het interessant om te weten dat pre-order bonussen voor de game bestaan uit cosmetische skins. Mogelijk zullen cosmetische microtransacties dus een centrale rol spelen in het ecosysteem van de game.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.