4gamers.be

Originele StarCraft nu gratis te downloaden

Door Jay, 19-04-2017 10:02

Na 8 jaar tijd heeft StarCraft, de revolutionaire RTS die in 1998 verscheen, nog eens een patch gekregen. Die maakt de game vooral meer geschikt voor hedendaagse hardware en voegt enkele nieuwe features toe om de game meer up to date te brengen met de standaarden van vandaag de dag.

De originele StarCraft, evenals zijn uitbreiding, zijn nu ook gratis te downloaden. Blizzard had eerder al aangekondigd dat dit er zat aan te komen naar aanleiding van StarCraft: Remastered, dat normaal dit kwartaal nog wordt gelanceerd. Spelers van de originele versie, die nu dus gratis is voor iedereen, en de Remastered versie kunnen tegen en met elkaar spelen, dus dat is mooi meegenomen. Aan StarCraft: Remastered zal echter wel een prijskaartje hangen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair