4gamers.be

Nintendo zou dit jaar SNES Mini lanceren

Door Jay, 19-04-2017 14:06, bron: eurogamer

Eurogamer heeft van bronnen vernomen dat Nintendo van plan is om dit jaar nog een SNES Mini te lanceren, al zal de console officieel waarschijnlijk Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System heten. Momenteel zou de SNES Mini in ontwikkeling zijn en het zou de bedoeling zijn om het hebbeding op tijd voor Kerstmis te lanceren, zoals dat ook al het geval was bij de NES Mini, waarvan de productie gestopt is overigens.

Welke games Nintendo zou voorzien voor de SNES Mini is niet bekend, maar het aanbod van de console destijds was niet min, met games als The Legend of Zelda: A Link to the Past, Donkey Kong Country, Super Metroid, Super Mario Kart, Super Mario World, Earthbound, Star Fox, Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars, Chrono Trigger en Secret of Mana.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair