4gamers.be

Prison Architect voor mobile voorlopig enkel in Nederland gelanceerd

Door Jay, 21-04-2017 00:01

Wie graag gevangenissen ontwerpt en er alles in goede banen leidt, kan dat binnenkort ook op zijn smartphone of tablet. De game zit er namelijk aan te komen voor iOS en Android. In Nederland kunnen ze er nu al mee aan de slag.

Nederland krijgt een zogenaamde soft launch, bedoeld als test, alvorens de game ook in de rest van de wereld wordt gelanceerd voor mobile. Nederlanders die willen deelnemen aan deze "Early Access" periode moeten de game gewoon downloaden via de Play Store of App Store. Prison Architect Mobile zal gratis te downloaden en te spelen zijn, al kan je wel centjes uitgeven aan extra modes en content.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair