4gamers.be

Welke games raadt Elon Musk aan?

Door Jay, 23-04-2017 00:00

Weet je niet welke game(s) te spelen dan kan je iemand om raad vragen. Zo raad ik persoonlijk bijvoorbeeld aan om een Nintendo 64 met voldoende controllers in huis te halen zodat je de mini-games van Pokémon Stadium (de eerste én de tweede) kan spelen met vrienden. Plezier gegarandeerd. Ook Elon Musk, bekend van PayPal, Tesla en SpaceX, heeft tijdens een interview eens wat aanraders gegeven.

Tijdens het interview haalde Musk vooral games van Blizzard aan, met name Overwatch en Hearthstone. Hij vermeldde echter ook Deus Ex: Mankind Divided, waarna het gesprek wat evolueerde richting het onderwerp van story telling in games, en hoe dat tegenwoordig vaak meer verwaarloost wordt dan vroeger. Het fragment eindigt wel met een nogal vreemd statement van de interviewer, dat we hopelijk niet al te serieus moeten opvatten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.