4gamers.be

Sniper Ghost Warrior 3 lanceert vandaag zonder multiplayer

Door Jay, 25-04-2017 14:20

Vanaf vandaag kunnen we officieel aan de slag met Sniper Ghost Warrior 3, maar blijkbaar enkel met de singleplayer. Hoewel bekend was dat de game een multiplayer zou hebben (mappen ervoor maken deel uit van de Season Pass), is nu pas aangekondigd dat die multiplayer er niet is vanaf de launch. In plaats daarvan volgt in de toekomst nog een gratis update die de multiplayer toevoegt, al is een releasedatum voor die update niet bekend.

De reden voor het afwezig blijven van de multiplayer moet volgens CI Games gezocht worden bij de ambitie die men voor de game had. Men wilde namelijk de best mogelijke singleplayer ervaring bieden, om vervolgens ook stevig in te zetten op post-launch content. Daarom laat men naar eigen zeggen de multiplayer voorlopig achterwege, zodat de focus van spelers bij de singleplayer blijft en ze niet afgeleid worden door de multiplayer.

In hoeverre dit ook echt de reden is voor het achterwege blijven van de multiplayer is natuurlijk nog maar de vraag. Gezien de staat van de singleplayer is de kans immers reëel dat men gewoon nog te veel werk had aan de multiplayer om die er al meteen in te stoppen.

Hieronder overigens de launch trailer.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair