4gamers.be

Call of Duty: WWII officieel onthuld

Door Jay, 26-04-2017 19:13

Activision en Sledgehammer Games hebben Call of Duty: WWII officieel uit de doeken gedaan via een eerste officiële trailer die bestaat uit "actual in-game footage". De game verschijnt op 3 november voor pc, PS4 en Xbox One en wie een pre-order plaatst, krijgt toegang tot een multiplayer bèta die er nog zit aan te komen. Die multiplayer zal trouwens een speciale feature genaamd Headquarters bevatten. Veel is er nog niet over bekend, maar het lijkt te gaan om een soort hub buiten de traditionele game modes die spelers meer zou moeten onderdompelen in het hele gebeuren. Verder werd ook al de aanwezigheid van zombies geteased in de nieuwe co-op mode, waarin alles draait om de (occulte) poging van de nazi's om aan het einde van de oorlog alsnog een onoverwinnelijk (zombie)leger op de been te krijgen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.