4gamers.be

Nintendo nodigt Mario Kart fans uit voor community event

Door Jay, 27-04-2017 16:19

Morgen verschijnt Mario Kart 8 Deluxe voor de Nintendo Switch en om dat te vieren organiseert Nintendo op zaterdag 6 mei een community event. Tussen 19:00 en 22:00 kunnen fans dan namelijk een potje real-life Mario Kart spelen in Meltdown Brussels. Hieronder het persbericht met meer info. Inschrijven kan tot 3 mei.

Vanaf 28 april worden er duizelingwekkende snelheden behaald op de Nintendo Switch want dan verschijnt Mario Kart 8 Deluxe aan de startlijn. Met deze grootste Mario Kart-game tot nu toe, kan je genieten van het meest diverse multiplayer-spektakel ooit! Je kan spelen hoe, wanneer én met wie je maar wilt!

Om Mario Kart fans hier volop van te laten genieten, organiseren Nintendo & Meltdown Brussels op zaterdag 6 mei een uitdagend Mario Kart 8 Deluxe Community Event voor de ultieme race- ervaring! In het gezelschap van andere snelheidsduivels kunnen zij de motoren laten brullen, maar ook hun kennis van de serie testen in een heuse Mario Kart quiz. Eindigen doen we met een spannende competitie waarin de schilden en bananen volop in het rond zullen vliegen! Elke deelnemer gaat naar huis met mooie goodies.

Geïnteresseerde race-piloten, kunnen zich inschrijven* via nintendo.event@nintendo.be met vermelding van naam, leeftijd en moedertaal (ten laatste op 3 mei). De plaatsen zijn beperkt, dus inschrijven vooraf is verplicht om deel te nemen aan de competities. Voor de ultieme ervaring brengen fans best hun eigen Nintendo Switch -systeem met de game Mario Kart 8 Deluxe mee. Nintendo voorziet extra consoles voor de competitie.

Coureurs van alle leeftijden kunnen waar, wanneer en met wie ze maar willen racen in Mario Kart 8 Deluxe, vanaf 28 april verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

*Om deel te nemen aan het event moet je minimaal 16 jaar zijn. De bar is toegankelijk voor iedereen, maar enkel als je ingeschreven bent kan je deelnemen aan de Mario Kart activiteiten.

Mario Kart 8 screenshot

 

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.