4gamers.be

New Nintendo 2DS XL aangekondigd

Door Jay, 28-04-2017 09:20

Redelijk uit het niets heeft Nintendo de New Nintendo 2DS XL aangekondigd. Het is de nieuwste handheld in de 3DS-familie en de tweede variant van de 2DS, die geen stereoscopische 3D-optie bevat. De nieuwe versie verschijnt bij ons op 28 juli en er zullen dan twee kleurvarianten beschikbaar zijn: Black + Turquoise en White + Orange.

Ook op 28 juli verschijnen drie relatief grote 3DS-games en vermoedelijk is dat niet toevallig. Het gaat om Hey! Pikmin, Miitopia en de nieuwe Brain Training.

Hieronder beelden van de nieuwe 2DS XL, die qua design toch een stap vooruit is tegenover de originele 2DS, die in oktober 2013 verscheen. De 2DS XL zal trouwens de nieuwe features met de 3DS XL, zoals de tweede C-pad en geïntegreerde amiibo support, bevatten.

Originele 2DS (2013)

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.