4gamers.be

Bethesda teaset twee nieuwe games voor E3

Door Jay, 01-05-2017 10:16

Bethesda heeft opnieuw wat van zijn E3-plannen geteased. Het nodigt bezoekers uit om een bezoekje te brengen aan "Bethesdaland". Op de plattegrond daarvan herkennen we de grote franchises van Bethesda, zoals The Elder Scrolls, Fallout en Doom, maar er zijn ook twee gebieden te zien die nog "under construction" zijn. Vermoedelijk gaat het hier om twee nieuwe games of zelfs nieuwe IP's die Bethesda tijdens E3 gaat onthullen.

Wat we mogen verwachten is voorlopig nog koffiedik kijken. Fallout 4 VR zou wel alvast van de partij zijn tijdens E3, maar waarschijnlijk is dat niet een van de twee echt nieuwe games die we nu verwachten. Onlangs waren er indicaties dat gewerkt wordt aan The Evil Within 2, dus misschien is dat een van de nieuwe games. Verder kunnen we uitvoerig speculeren, maar zonder concrete aanwijzingen heeft dat weinig nut en dus is het voorlopig wachten geblazen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.