4gamers.be

70 miljoen spelers voor Hearthstone

Door Jay, 02-05-2017 13:03

Blizzard heeft laten weten dat Hearthstone de mijlpaal van 70 miljoen spelers heeft bereikt, al gaat het eigenlijk om 70 miljoen geregistreerde gebruikers. Ook heeft de game met de release van Journey to Un'Goro het meeste aantal tegelijk spelende spelers ooit op dezelfde dag gehad.

Hearthstone doet het met andere woorden goed en blijft het alleen maar beter doen. Om dat te vieren, en ook om spelers te bedanken, geeft Blizzard nog tot het einde van deze maand elke speler (ook nieuwe) gratis drie Un'Goro card packs. Om ze te krijgen hoef je enkel deze maand eens in te loggen.

Hearthstone: Heroes of Warcraft screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.