4gamers.be

Nieuwe DLC NieR: Automata nu beschikbaar

Door Jay, 03-05-2017 11:40

Square Enix wijst ons er nog eens op dat we inmiddels aan de slag kunnen met de zogenaamde 3C3C1D119440927 DLC voor NieR: Automata. Die brengt drie nieuwe Colosseum-uitdagingen met zich mee en nieuwe beloningen als:

  • Kostuums uit de eerdere Japanse release NieR: Replicant, inclusief de “Revealing Outfit” voor 2B, “Young Man’s Outfit” voor 9S en “Destroyer Outfit” voor A2
  • Elpees die speciale muziektracks toevoegen aan de jukebox van de speler
  • Nieuwe uitrusting en cosmetische accessoires zoals hairspray die je de kleur haar van 2B en A2 laat veranderen
  • Maskers met unieke “on equip”-effecten
  • Speciale kogels die het uiterlijk van vijandelijke kogels veranderen

Spelers krijgen ook de kans om in epische eindbaasgevechten te strijden tegen Yosuke Matsuda, de CEO van Square Enix, en Kenichi Sato, de CEO van PlatinumGames, via de nieuwe Colosseum-uitdagingen van de DLC.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair