4gamers.be

Extra gratis DLC voor Civilization VI Digital Deluxe Edition

Door Jay, 05-05-2017 10:21

2K heeft aangekondigd dat er extra gratis DLC zit aan te komen voor wie de Digital Deluxe Edition van Civilization VI heeft. De beslissing om daarvoor extra DLC te voorzien heeft te maken met het feit dat die editie van de game in sommige landen buiten de VS aanzienlijk duurder was, waardoor er amper nog sprake kon zijn van enige meerwaarde. Om dat recht te trekken, wordt dus meer gratis DLC voorzien.

Concreet krijgen eigenaars van de Digital Deluxe Edition gratis toegang tot twee nieuwe Civ & Scenario packs die in de loop van de komende maanden verschijnen. Deze DLC voegt in totaal drie nieuwe leiders toe, afkomstig van Afrika en Zuid-Azië.

Civilization VI screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair