4gamers.be

Palmer Lucky doet tegenwoordig aan Quiet cosplay

Door Jay, 05-05-2017 15:47

Hoe zou het zijn met Palmer Lucky? Hij wordt gezien als de man achter de Oculus Rift, maar is sinds de overname van Oculus door Facebook allesbehalve onbesproken gebleven. De Oculus Rift zou immers ontwikkeld zijn met gestolen technologie van ZeniMax en Lucky zou een aanhanger zijn van Trump, waar hij ook geld aan gedoneerd zou hebben, iets wat toch botst met de eerder linkse signatuur van Facebook.

Inmiddels is Lucky niet meer aan de slag bij Facebook, maar hij lijkt zich wel nog te amuseren. Zo is hij momenteel van de partij op Machi Asobi, een jaarlijks anime event in Tokushima, Japan, waar hij aan Quiet cosplay doet. Of dat zijn echte ambitie in het leven is weten we niet, maar je zou natuurlijk voor minder je bedrijf voor 2 miljard dollar verkopen aan Facebook.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.