4gamers.be

Componist Deus Ex werkt samen met Retro Studios

Door Jay, 08-05-2017 10:16

Alexander Brandon, componist van onder meer Deus Ex, Thief, Unreal en het recente Torment: Tides of Numeria, heeft laten weten dat hij momenteel aan een project werkt met Retro Studios. Meer kon hij jammer genoeg nog niet kwijt, ook al zou hij willen. Hij zei wel nog dat het een werk erg exiting is.

Retro Studios kennen we van een reeks Nintendo games, waaronder de Metroid Prime trilogie voor GameCube en Wii. De studio werkte ook aan de Donkey Kong Country reeks, met als laatste titel Tropical Freeze. Sindsdien is er omtrent Retro Studios niet veel nieuws meer te melden, en het is dan ook uitkijken naar waar de studio precies mee bezig is.

Metroid Prime Trilogy screenshot

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.