4gamers.be

Assassin's Creed Origins gelekt

Door Jay, 09-05-2017 18:30

Via Reddit is een off-screen screenshot opgedoken van de nieuwe Assassin's Creed game die dit jaar zou moeten verschijnen. Sinds het opduiken van de foto hebben drie bronnen van Eurogamer onafhankelijk van elkaar bevestigd dat het inderdaad een screenshot is van de nieuwe Assassin's Creed. Daarmee is dit de meest gevorderde staat waarin we de game tot nu toe al gezien hebben.

Recent was ook een gerucht opgedoken dat de nieuwe game door het leven zou gaan als Assassin's Creed Origins in plaats van als Assassin's Creed Empire, wat lange tijd de codenaam voor de game leek te zijn. De bronnen van Eurogamer hebben bevestigd dat Assassin's Creed Origins inderdaad de naam zou zijn. De screenshot en verschillende bronnen bevestigen ook dat het om een prequel game gaat die zich (grotendeels) afspeelt in Egypte, en vaartuigen lijken duidelijk weer van de partij te zijn.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.