4gamers.be

Eerste details nieuwe Need for Speed

Door Jay, 10-05-2017 09:31, bron: https://www.needforspeed.com/news/nfs-2017-paying-it-back

We weten al een tijdje dat we dit jaar een nieuwe Need for Speed voorgeschoteld krijgen en nu heeft Ghost Games er ook de eerste details over onthuld. Zo brengt de nieuwe Need for Speed een open wereld met zich mee, inclusief de mogelijkheid (of zelfs noodzaak) om op de vlucht te gaan voor de politie. Voorts zijn er uitgebreide aanpassingsmogelijkheden voor je auto's en kan de singleplayer offline gespeeld worden, waarmee een pijnpunt van de reboot uit 2015 wordt aangepakt.

Al bij al nog niet al te veel info dus en verder natuurlijk ook geen al te verrassende info, maar het is al iets. Op meer details en vermoedelijk ook de eerste beelden is het waarschijnlijk wachten tot het EA Play event volgende maand.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair