4gamers.be

11-jarige vindt drugs in handleiding GTA V

Door Jay, 10-05-2017 15:26, bron: https://www.kotaku.com.au/2017/05/eleven-year-old-gets-used-copy-of-gta-5-finds-bag-of-meth/

We weten al langer dan vandaag dat je soms moet opletten met wat je tweedehands koopt, ook wat games en gaming hardware betreft. Het zou immers niet de eerste keer zijn dat iemand voor Kerstmis een 3DS vol porno krijgt, of een PS4-verpakking met enkel een steen in. Nu is er weer zo'n gevalletje van "oeps" opgedoken aangaande een tweedehands aankoop.

Kayla McAllister, een moeder uit Florida, vertelt via Facebook dat haar 11-jarige zoon drugs vond in de handleiding van een tweedehands exemplaar van GTA V dat ze bij GameStop hadden gekocht. Het jongetje was tijdens het installeren van de game door de handleiding beginnen bladeren, waarbij hij een pakje met een witte substantie ontdekte. Hij ging ermee naar zijn moeder, die al snel de politie belde. Na een test werd bevestigd dat het om meth ging.

Bij GameStop onderzoeken ze de zaak en begrijpen ze niet hoe het is kunnen gebeuren, aangezien men naar eigen zeggen alle tweedehands spullen controleert, niet alleen de game zelf maar dus ook de handleiding. Natuurlijk is het in dit geval redelijk duidelijk wat er is gebeurd; een van de werknemers heeft de controle gewoon onzorgvuldig aangepakt, hetgeen wel vaker gebeurt.

GameStop heeft een nieuwe game aangeboden, maar daar wil Kayla niet van weten. Ze wil niets meer met GameStop te maken hebben en wil er niet aan denken wat er had kunnen gebeuren als haar zoontje niet meteen naar haar was gekomen met de drugs, of wanneer haar 3-jarige dochter het gevonden had.

In september vorig jaar gebeurde trouwens al eens hetzelfde. Ook toen vond een 11-jarige drugs in de handleiding van een tweedehands game. Volgens sommigen heeft Kayla dat verhaal gewoon overgenomen om interessant te doen, maar dat is dus niet het geval. De overeenkomsten zijn louter toevallig.

De politie intussen gaat de zaak verder onderzoeken, maar of daar iets uit zal komen valt te betwijfelen. Of er nog iets gezegd zal worden van het feit dat het 11-jarige zoontje van Kayla blijkbaar zonder problemen GTA V mag spelen, is niet bekend.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair