4gamers.be

Square Enix en IO Interactive uit elkaar

Door Jay, 11-05-2017 10:29

Square Enix heeft aangekondigd dat het IO Interactive van de hand wil doen. Square Enix kreeg IO Interactive, dat we vooral kennen van de Hitman games, in handen in 2009, toen het Eidos Interactive, het moederbedrijf van IO Interactive, overnam. Square Enix heeft de beslissing genomen om naar eigen zeggen de tevredenheid van spelers te maximaliseren en optimaal gebruik te maken van de huidige marktsituatie.

Concreet is Square Enix nu bezig met het zoeken naar een nieuwe investeerder voor IO Interactive. Die zou de studio overnemen en dus overkopen van Square Enix. Met wie gesproken wordt, is niet bekend.

Evenmin is bekend wat dit alles precies betekent voor IO Interactive zelf en de Hitman reeks, waarvoor bij de meest recente game een seizoensformule werd geïntroduceerd. IO interactive kennen we verder ook van Kane & Lynch, Freedom Fighters en Mini Ninjas.

Hitman screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair