4gamers.be

Straf bekend voor Rus die Pokémon GO in kerk speelde

Door Jay, 11-05-2017 14:41

Ruslan Sokolovsky, een Russische YouTuber die vorig jaar als een soort protest Pokémon GO in een kerk speelde en daarvoor een celstraf van 3,5 jaar riskeerde, heeft van de rechter inderdaad een celstraf van 3,5 jaar gekregen, zij het een voorwaardelijke. Daarnaast moet hij 160 uur aan gemeenschapsdienst doen. Sokolovsky en zijn advocaat gaan waarschijnlijk niet in beroep tegen de uitspraak, die hem schuldig bevond aan het zaaien van haat, het schenden van religieuze gevoelens en het illegaal bezitten van een pen met camera. Sokolovsky zal naar eigen zeggen ook geen Pokémon GO meer spelen, omdat de hype errond inmiddels gaan liggen is en het dus niet meer in de mode is.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair