4gamers.be

Futuristische racer Redout eind augustus naar PS4 en Xbox One

Door Jay, 16-05-2017 00:04

Redout, de futuristische racer van 34BigThings die vorig jaar al verscheen voor pc, werd eerder dit jaar aangekondigd voor PS4 en Xbox One. De release zou "soon" volgen, maar "soon" blijkt nog maar eens relatief te zijn. Nu is namelijk aangekondigd dat het nog tot eind augustus wachten is op de consoleversie voor PS4 en Xbox One. Over de Switch-versie is qua release nog niets bekend.

Concreet verschijnt de game bij ons op 31 augustus, zowel digitaal als in retailformaat. De consoleversie krijgt een nieuwe split-screen mode mee en de retailversie van 39,99 euro bevat nog extraatjes in de vorm van DLC.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair