4gamers.be

Eind deze maand tweede uitbreiding voor Ghost Recon Wildlands

Door Jay, 16-05-2017 12:19

Ubisoft heeft laten weten dat Fallen Ghosts, de tweede uitbreiding voor Ghost Recon Wildlands, vanaf 30 mei beschikbaar is voor pc, PS4 en Xbox One, tenminste voor wie de Season Pass heeft. Een week later, op 6 juni; is de uitbreiding los te koop voor 14,99 euro.

Fallen Ghosts speelt zich af na de val van het Santa Blanca kartel. Nu dat Unidads militaire kracht de controle over Bolivia niet meer kan handhaven, is er een burgeroorlog in het land. Om de orde te herstellen werft Unidad kartelleden, veteranen, huurlingen en criminelen uit nabijgelegen landen aan als vrijwiligers. Samen vormen ze een nieuwe speciale eenheid; Los Extranjeros, met de opdracht om alle Amerikaanse agenten op te sporen en te elimineren.

In deze chaotische situatie hebben de Ghosts een laatste missie: de resterende CIA leden en Amerikaanse burgers uit het land evacueren. Terwijl ze op weg zijn naar een missie worden de Ghosts echter neergehaald, waardoor ze zich zonder externe ondersteuning in het midden van de jungle bevinden, en geconfronteerd worden met dodelijke vijanden die met de nieuwste technologie uitgerust zijn. Deze elitesoldaten worden in vier klassen verdeeld:

  • Armored: Uitgerust met grote kogelvrije platen, zijn ze vooral bedreigend in close combat.
  • Elite Sniper: Met een gesofisticeerde bewegingsdetector missen deze snipers geen enkel doelwit vanop lange afstand.
  • Jammer: Dankzij een storingsantenne in hun rugzak, kunnen ze drones neutraliseren en elektrische apparatuur verstoren.
  • Covert Ops: Doordat ze met een nieuw cloaking apparaat wat hen onzichtbaar maakt en een krachtige kruisboog uitgerust zijn, geven ze een nieuwe betekenis aan het woord ‘Ghost.’

De Fallen Ghosts campagne bevat 15 nieuwe missies waarin spelers 4 nieuwe bazen moeten uitschakelen in 3 verschillende regio’s. In de uitbreiding starten spelers met een nieuw personage op level 30 en zijn ze uitgerust met alle vaardigheden vanuit de hoofdgame. De level cap zal van 30 naar 35 toenemen, en spelers kunnen 9 nieuwe skills vrijspelen, waaronder physische, wapen- en drones-skills.

Fallen Ghosts bevat eveneens 6 exclusieve nieuwe wapens variërend van assault rifles en sniper rifles tot een kruisboog die met explosieve pijlen uitgerust kan worden.

Ook zijn de advanced en expert moeilijkheidsniveaus aangepast om een nog hogere uitdaging te bieden. Door de HUD uit te schakelen krijgen spelers de meest extreme en meest tactvolle ervaring mogelijk in Ghost Recon Wildlands.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair