4gamers.be

Ubisoft teaset nu zelf nieuwe Assassin's Creed

Door Jay, 17-05-2017 10:01

Officieel weten we enkel dat we dit jaar een nieuwe Assassin's Creed krijgen, hetgeen Ubisoft nu nog eens heeft bevestigd tegenover investeerders. Daarnaast echter is Ubisoft ook naar de buitenwereld toe begonnen met het effectief teasen van de nieuwe game.

Ubisoft stuurde via zijn verschillende sociale mediakanalen een bericht de wereld in met de boodschap dat fans mochten uitkijken naar nieuws, want dat de Assassins binnenkort uit de schaduw treden. Dit pas perfect in het plaatje van de geruchten die onlangs opdoken, waarbij gesteld werd dat Ubisoft in de loop van deze maand de nieuwe Assassin's Creed zou beginnen teasen, om de game vervolgens nog voor E3 effectief te onthullen ook.

Op basis van wat we nu weten lijkt de nieuwe game Assassin's Creed Origins te heten en speelt de game zich (grotendeels) af in Egypte. Eerder deze maand was ook al een screenshot gelekt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair