4gamers.be

Netflix komt met The Witcher serie

Door Jay, 17-05-2017 15:20

Netflix en Platige Image hebben aangekondigd dat ze samen een The Witcher serie maken. De serie zal gebaseerd zijn op de boeken van de Poolse schrijver Andrzej Sapkowski, waarop ook de games van CD Projekt RED gebaseerd zijn.

Sean Daniel (The Mummy) en Jason Brown (The Expanse) zijn exexutive producers. Platige Image, dat dus ook werkt aan het project, is een studio die al werd genomineerd voor een Oscar voor visuele effecten. De studio werkte ook aan cinematics voor de The Witcher games, die geregisseerd werden door Tomasz Bagiński, die ook deel uitmaakt van de groep directors voor de Netflix serie.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.