4gamers.be

Geen Kickstarter meer nodig voor Wild West Online

Door Jay, 18-05-2017 00:03

Voor Wild West Online, de game die even aanzien werd als Red Dead Redemption 2, zou aanvankelijk een Kickstarter gelanceerd worden om 250.000 dollar extra op te halen voor de ontwikkeling van de game, met nog extra stretch goals voor nog meer centjes. Nu is echter aangekondigd dat die Kickstarter overbodig is geworden.

612 Games, de studio achter Wild West Online, heeft namelijk extra middelen gekregen van de oorspronkelijke investeerders. Mogelijk zit de aandacht die de gelekte screenshot en vervolgens de game zelf kreeg daar voor iets tussen. Door het extra geld is een Kickstarter campagne dus niet meer nodig en ook een Steam Early Access release ligt niet meer op tafel. In plaats daarvan zal de game bij release meteen alle stretch goals bevatten, zoals vrouwelijke speelbare personages.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair