4gamers.be

Google en HTC brengen standalone VR headset uit

Door Jay, 18-05-2017 10:14

Er wordt een nieuwe stap gezet in de wonderlijke wereld van virtual reality. HTC (Vive) heeft namelijk aangekondigd dat het later dit jaar een standalone VR headset lanceert die gebruik maakt van het nieuwe Google Daydream platform. Om de nieuwe headset te gebruiken heb je dus geen pc of smartphone nodig. Ook kabels zijn verleden tijd.

HTC is niet de enige die met een dergelijke headset komt. Ook Lenovo heeft er eentje op de planning staan en ook daarbij wordt gebruikk gemaakt van het Google Daydream platform.

Hoe kwalitatief het eindresultaat uiteindelijk zal zijn valt natuurlijk nog af te wachten, maar hoe dan ook is het weer een evolutie in VR-land en dat is wat we nodig hebben om vooruitgang te boeken.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair