4gamers.be

Pc-versie Destiny 2 exclusief via Battle.net

Door Jay, 19-05-2017 08:58

Met Destiny 2 komt de reeks voor het eerst ook naar pc, maar enigszins verrassend zal die pc-versie enkel en alleen via Battle.net te spelen zijn. Geen Steam dus, bijvoorbeeld.

Op zich is de keuze voor Battle.net ook niet zo verwonderlijk natuurlijk. Activision en Blizzard maken namelijk deel uit van hetzelfde grotere geheel en hoewel dit de eerste keer is dat een game van Activision (exclusief) via Battle.net te spelen is, komt het dus ook niet helemaal uit de lucht gevallen.

Bungie heeft verder aangegeven dat het de pc-versie echt op de juiste manier wil behandelen. Dat houdt onder meer onderstaande features in:

  • 4K Resolution Support (3820×2160)
  • Uncapped framerate
  • Full mouse and keyboard support with custom key mapping
  • Text chat
  • Adjustable Field of View
  • Detailed PC settings screen
  • 21:9 monitor support

Bungie heeft bevestigd dat Destiny 2 voor pc er "soon" zit aan te komen, maar het wilde een release op 8 september, wanneer de consoleversie verschijnt, niet bevestigen. Het zou dus kunnen dat de pc-versie wat langer op zich laat wachten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair