4gamers.be

Tom Holland speelt jonge Nathan Drake in Uncharted prequel film

Door Jay, 22-05-2017 16:59, bron: deadline

Er lijkt wat meer schot in de zaak te komen omtrent de Uncharted film die al een hele tijd geleden werd aangekondigd maar waarvan maar weinig effectief van de grond lijkt te komen. Zo is eindelijk een acteur bekend die de rol van Nathan Drake zal spelen en dat is Tom Holland.

Holland is (nog) niet meteen de bekendste naam, maar bij Sony Pictures hebben ze hoge verwachtingen. Niet alleen is hij de ster van de nieuwe Spider-Man film, ook zal hij dus Nathan Drake vertolken. Het betreft wel een jonge Nathan Drake, want het concept van de film is inmiddels aangepast zodat het een prequel wordt op de games. Concreet wordt inspiratie gehaald bij een scène uit Uncharted 3: Drake's Deception, waarin een jonge Nathan Drake en Sullivan elkaar ontmoeten.

Holland speelde verder al in Captain America: Civil War en The Current War, waarin hij het gezelschap kreeg van onder meer Benedict Cumberbatch.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.