4gamers.be

Nieuwe Dragon Age game in de maak

Door Jay, 23-05-2017 15:31, bron: pcgamer

Al enkele maanden zijn er indicaties dat er bij BioWare wordt gewerkt aan een nieuwe game, maar nu is het ook met zoveel woorden bevestigd door Alexis Kennedy, die enkele maanden geleden werd aangeworven als een schrijver voor het project. Hij liet weten dat hij nu werkt aan een nieuwe game in de Dragon Age franchise, maar verder kon hij nog niets kwijt. Het valt dus nog af te wachten of het echt om een nieuw groot deel in de reeks gaat dan wel om een spin-off of een kleinere game.

Kennedy werkte eerder al aan Tales of Fallen London en Sunless Sea. Hij was ook betrokken bij de ontwikkeling van Stellaris DLC en heeft een eigen game, Cultist Simulator, gelanceerd.

Dragon Age: Inquisition screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.