4gamers.be

Pokéland op komst voor iOS en Android

Door Jay, 31-05-2017 13:16

Er is opnieuw een Pokémon app gelanceerd, zij het voorlopig enkel in Japan in de vorm van een alpha test voor Android. Uiteindelijk zou de game voor zowel Android als iOS moeten verschijnen. Pokéland, zoals de app heet, is eigenlijk een soort Pokémon Rumble, maar dan voor mobile, waarbij Pokémon het onder elkaar uitvechten.

De game vereist een internetverbinding en maakt gebruik van je Nintendo Account, waardoor je Mii erin kan opduiken. De alpha versie van de game bevat zes eilanden, 52 levels en 134 verschillende Pokémon. Spelers kunnen tot aan de 15de verdieping van de Champion Tower spelen.

De alpha test duurt tot 9 juni in Japan. Over een internationale release is nog niets bekend.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.