4gamers.be

Life is Strange prequel mogelijk gelekt

Door Jay, 01-06-2017 15:28

Er is een nieuwe Life is Strange game in de maak bij DONTNOD zelf, maar daar blijft het mogelijk niet bij. Er lijken namelijk screenshots gelekt te zijn van de nieuwe game van Deck Nine Games. Dat is sinds gisteren de nieuwe naam van Idol Minds, bekend van onder meer de PS3-game Pain. De studio liet weten zich te focussen op sterk narratief gedreven games en dat het reeds diep in de ontwikkeling zit van een nieuwe game in een bekende franchise. De screenshots die gelekt zijn in combinatie met de informatie van Deck Nine Games zelf doen vermoeden dat het om een Life is Strange prequel gaat. Meer info tijdens E3?

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.