4gamers.be

Geven de Portals van No Man's Sky binnenkort geheimen prijs?

Door Jay, 07-06-2017 11:58, bron: pcgamer

Rond No Man's Sky is het al een tijdje stil, maar daar lijkt verandering in te komen. Verschillende moderatoren van de No Man's Sky Reddit hebben namelijk een pakketje van Hello Games gekregen met daarin naast No Man's Sky merchandise ook een genummerd cassettebandje. In totaal zouden er 16 zijn, elk met een unieke boodschap. De audio wordt momenteel langzaam maar zeker online gegooid zodat de community alles kan ontcijferen, maar dat gaat moeizaam.

Om te beginnen willen blijkbaar niet alle mods laten zien wat ze precies gekregen hebben, maar Hello Games heeft al laten weten dat het de community zal helpen indien nodig. Voorts is het zo dat niet iedereen over een cassettespeler beschikt, laat staan over de nodige apparatuur om die audio dan ook nog eens op een pc te krijgen om de files te kunnen uploaden.

Een visuele weergave van de audio van twee van de tapes heeft alvast iets interessants opgeleverd: 706s7274616p. Gooi die cijfers en letters in een ROT13 convertor en je krijgt het hexadecimale 706f7274616c, wat zich in ASCII dan weer laat vertalen naar het woord "Portal".

Het pakketje dat de mods kregen werd ook voorzien van een briefje met de volgende tekst: "The giant gateway calls out to me, filling my mind with whispered secrets of a far-flung world." Dat is een zin die effectief opduikt in No Man's Sky, en die verwijst naar de portalen die op verschillende werelden in de game zijn gespot maar waar verder amper iets over geweten is.

Conclusie: waarschijnlijk geven deze Portals binnenkort hun geheimen prijs, en waarschijnlijk is het niet toevallig dat dit net in de aanloop naar E3 geteased wordt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair