4gamers.be

Bully 2: Kevin's Back Jack gespot

Door Jay, 08-06-2017 09:43

De website van het doorgaans gerespecteerde Game Informer heeft een game database en daarin is nu een game genaamd Bully 2: Kevin's Back Jack gespot. Oeps, NDA verbroken, of is het niet wat het lijkt?

Een hoax lijkt het alleszins niet meteen te zijn, in die zin dat de game wel degelijk in de database en op de website van Game Informer te zien was. Nadat iemand een screenshot op Reddit had gepost, gingen verschillende mensen het zelf controleren en allemaal bevestigden ze dat de game er effectief stond. Game Informer heeft de pagina in kwestie inmiddels verwijderd, maar via Google cache is de pagina nog te zien.

Game Informer zelf zegt trouwens dat het helemaal niets weet over Bully 2, en dat het dus om een fout gaat. Andrew Reiner, de baas van Game Informer, liet voorts weten dat men onderzoekt hoe de pagina in kwestie online is gekomen. Er wordt gespeculeerd over een aanval van buitenaf of een voormalige medewerker die nog toegang had tot het systeem en die gewoon "voor de fun" de game verzon en online plaatste.

Nog een mogelijkheid is natuurlijk dat Bully 2: Kevin's Back Jack gewoon echt is, en dat Game Informer de verrassing heeft verpest en nu tracht zich er alsnog uit te praten. Wat dat betreft zal de (nabije E3)-toekomst meer duidelijkheid moeten brengen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair