4gamers.be

Total War: Warhammer krijgt nieuw ras

Door YoniVL, 08-06-2017 13:18, bron: pcgamer

De ontwikkeling van Total War: Warhammer II mag dan al ver gevorderd zijn, dat wil niet zeggen dat het eerste deel nu stiefmoederlijk behandeld wordt door Creative Assembly. Zo staan er nog twee pakketjes DLC gepland voor de eerste game. De eerste DLC is gratis en moet binnenkort al verschijnen. Het is niet duidelijk wat het is, maar het zou gaan om een kleine toevoeging.

De tweede DLC is een stuk groter en voegt een volledig nieuw ras toe. Ook hier wil de ontwikkelaar niet exact vertellen wat ons te wachten staat, maar gelukkig is ook het nieuwe ras volledig gratis. Deze toevoeging komt nog voor het einde van het jaar en nog voor de release van deeltje twee.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.