4gamers.be

Vampyr dropt bloederige E3-trailer

Door Jay, 08-06-2017 13:39

Nog eventjes en de E3-hel barst weer los. Heel wat games zullen dat strijden om onze aandacht, maar bij Focus Home Interactive zijn ze slim en wachten ze niet om hun E3-trailer van Vampyr alvast de wereld in te sturen. Ook is onthuld dat de game in november verschijnt.

In Vampyr, van de makers van Remember Me en Life is Strange, trek je naar 1918 om daar de Spaanse Griep te gaan bestrijden als dokter. Jammer genoeg (of net gelukkig genoeg) moet je ook zelf zien te overleven en moet je dus ook eten en mensen leegzuigen. Die drang naar bloed brengt echter ook dilemma's met zich mee. Op basis van je keuzes zal de game een ander verloop kennen, wat uiteindelijk tot vier erg verschillende eindes kan leiden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.