4gamers.be

CD Projekt RED wordt afgeperst, maar betaalt niet

Door Jay, 09-06-2017 00:04

CD Projekt RED heeft laten weten dat het het slachtoffer is geworden van een diefstal met als doel afpersing. Een of meerdere individuen hebben de studio laten weten in het bezit te zijn van ontwerpdocumenten van Cyberpunk 2077, de volgende grote game van CD Projekt RED waar eigenlijk nog niet veel over bekend is. Er is losgeld geëist en als dat niet betaald wordt, zou de informatie openbaar gemaakt worden.

CD Projekt RED heeft al laten weten dat het niet zal betalen, en brengt ons nu dus op de hoogte van de situatie. Wie uitkijkt naar de game, kan volgens CD Projekt RED de gelekte info beter negeren en wachten op officiële informatie van de studio zelf. Hoe dan ook zou de informatie in kwestie sowieso verouderd zijn en grotendeels niet meer representatief zijn voor de huidige visie op de game. CD Projekt RED onderneemt intussen ook de nodige rechtelijke stappen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.