4gamers.be

Bedrijf voor huidverzorging heeft toevallig zelfde logo als Umbrella

Door Jay, 10-06-2017 00:00

Je hebt toeval, en je hebt toeval. Om welk van de twee het hier gaat, valt nog af te wachten, maar het is wel héél toevallig dat het logo van het Medcare Skin Centre, een Vietnamees bedrijf voor huidverzorging, identiek is aan dat van de Umbrella Corporation uit de Resident Evil games. Toevallig of niet begin Umbrella trouwens ook als een bedrijf dat verzorgingsproducten maakte, al was dat ook een dekmantel.

Het bedrijf in kwestie heeft al gereageerd op de bizarre gelijkenis en zegt zelf "verbaasd" te zijn omwille van dit "toeval". Men wijst erop dat hun logo extern voor hen werd ontworpen, en dat het de zaak zal onderzoeken.


Umbrella logo (Resident Evil)

Medcare Skin Centre

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.