4gamers.be

Grootschalige en indrukwekkende Star Wars Battlefront 2-trailer

Door papfles, 10-06-2017 21:59

Dat Star Wars: Battlefront II een visueel hoogstandje zou zijn binnen de EA Play persconferentie leek al bij voorbaat vastgelegd en de beelden die we nu te zien kregen, bevestigen dat ook wel. Het belangrijkste aspect dat EA wou benadrukken, was dat de game een uniek singleplayerverhaal zou aanbieden dat de brug moet maken tussen Return of the Jedi en The Force Awakens en de fans dus meer achtergrondinformatie moet bieden.

Verder zit er ook 3 keer meer content in dan in de vorige game, meer helden, meer voertuigen, meer ruimtegevechten, diepgaande ontwikkeling en meer planeten. Alle Star Wars-periodes zijn ook vertegenwoordigd, dus dat zou de fans zeker moeten kunnen bekoren. Uiteraard is ook de multiplayer weer onder handen genomen, waarbij topgamers (onder de noemer "gamechangers") werden uitgenodigd om hun feedback te geven en zo de game te kunnen verbeteren.

Verder heeft EA ook een grootschalig post-release contentplan klaar staan voor de game en het belangrijkste daarvan is dat alles gratis zal zijn.

Wie de game bestelt, krijgt ook 3 dagen eerder toegang tot de multiplayerbèta deze herfst en mag ook nog een (niet-onthulde) Yoda-bonus verwachten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair