4gamers.be

Rijdend spektakel in Need for Speed: Payback

Door papfles, 10-06-2017 21:28

Tyler, Jess en Mac zijn misschien wat generische namen, maar het zijn ook meteen de hoofdpersonages in Need for Speed: Payback, een game die plaatsvindt in een enorme open wereld volgens EA. Customisatie zit nog altijd in de game, maar je zal ook oude, vergeten wagentjes kunnen gaan uitbouwen tot superblitse bolides bijvoorbeeld.

In de eerste gameplaybeelden zien we de mooie graphics, maar ook de heel herkenbare Burnout-invloeden die al een tijdje mee in de franchise zijn verweven zoals takedowns en slow motion. Men lijkt er in elk geval een veel filmischer geheel van te hebben gemaakt.

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair